tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kokovartalokuorintaa rannalla



Sunnuntaina piti olla alun perin sateinen päivä, mutta aamulla paistoikin aurinko ihanasti. Päätimme muuttaa suunnitelmia ja menimmekin ensin rannalle. Tuuli oli erittäin kova ja siksi aaltojakin paljon. Aurinko kuitenkin lämmitti ja tuulikin oli lämmin.
Ainut "ongelma" tuulesta johtuen oli rantahiekan pölyäminen. Me sitkeästi siellä rannalla kuitenkin oltiin ja saatiinkin sellainen kokovartalokuorinta hiekasta, että tuntui vielä seuraavana päivänäkin. Tuuli piiskasi hiekkaa kipeästikin välillä iholle. En tiedä oliko tälläkin osaltaan vaikutusta siihen, että ensimmäisen ja viimeisen kerran loman aikana paloin. En ole koskaan tajunnut rasvata silmäluomiakin ja se kyllä tuntui seuraavana aamuna. Silmiä kiristi ja luomet punoitti ikävästi. Toinen silmä ei aluksi auennutkaan kunnolla.

                                              (Kuva Paradise Grillen kohdalta)

Uimisten välissä käytiin syömässä rannalla olevassa Paradise Grillessä. Minä söin maukkaan Grilled chicken sandwichin. Muille maistui hot dogia ja paradise burgeria :)

 
 
                                                    (Ihania pihoja ja taloja ympäristössä)

Rannalla olon jälkeen suuntasimme illaksi shoppailemaan International Plaza Mall:n Tampan lentokentän viereen. Loistava ostospaikka, tosin hinnat kalliimmat kuin outletissa. Löytyi kenkiä kaikille sekä tietysti muutama vaatekin lähti mukaan.
Internationalissa on mukava alue ulkona, jossa sijaitsee kaikki ruokapaikat. Tuli aivan Välimeren lomat mieleen ihanista tuoksuista, lämpimästä ilmasta ja "kujista", joilla ravintolat olivat.


                                                            (Matkalla shoppailemaan)

International Plaza Mall
 

                                              Ravintoloita ylläolevan Mall:n ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti