torstai 18. huhtikuuta 2013

Terveisiä Floridasta

Kuvia en voi jostakin syystä lisätä blogiin, mutta pikainen kirjoitus siitä huolimatta. Reissu alkoi myöhästyneellä lennolla Helsingistä New Yorkiin. Tekninen vika koneessa, joka onneksi viivästytti lähtöä vain tunnilla.
New Yorkin kentällä söimme nälkään pikaisesti Mc Donalds ruokaa, jonka vuoksi sitten maha meni huonoksi. Lento Tampaan menikin oksentaessa ja vessassa juostessa.

Eilen käytiin lääkärissä ensimmäisenä aamulla ja lääkärin määräämillä lääkkeillä alkaa maha olla jo aika hyvin kunnossa. Minulla eilinen meni vahvojen lääkkeiden vuoksi lähes kokonaan nukkuessa.

Tänään aamupalan jälkeen käytiin ihanalla aamukävelyllä rannalla ja lähiympäristössä. Lucas pääsi myös leikkipuistoon leikkimään.
Keskellä päivää rannalla oli niin kuuma, ettei siellä jaksanut paria tuntia kauemmin olla. Lähdettiinkin International Plazaan shoppailemaan. Noin puoli mall:a kerettiin kiertää ja jatketaan sitten toisena päivänä loppuun asti.
Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna taas nousta ajoissa ylös aamulenkille.

1 kommentti:

  1. Sennie: Mitä ihmettä teki eilen miehet rannalla vedessä. Heillä oli kuulokkeet korvilla ja vyötäröllä ja käsissä jotain vehkeitä. Kulkivat siellä vyötärön syvyydessä ja ihan kuin etsivät jotain. Välillä sitten kaivelivat pohjaa.

    Ja toinen kysymys. Mitä on nimeltään isot leveät ja litteät kalat, joita oli eilen paljon rannalla vedessä?

    VastaaPoista