sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Loma lähestyy

Huomenna aamulla olisi lähtö klo 7.38 junalla kohti Helsinkiä ja lento New Yorkiin klo 14.10. Saapahan sanoa käyneensä Nycissäkin, kun on koneen vaihto siellä :)
Tavarat alkaa olla suunnilleen pakattuna ja minun miljoona listaa hoitajille tehtynä. Onneksi saatiin hyvät hoitajat isommille lapsille loman ajaksi. Voi rauhassa lähteä lomailemaan.

Ekaa kertaa vähän jännittää matka, kun ei ole mitään tietoa, minkälaiseen paikkaan sitä on menossa oikeasti. Mutta onneksi kaikki Floridassa käyneet ovat kehuneet paikkaa! Eiköhän me viihdytä siellä :)

Toivottavasti on välillä iltaisin aikaa, Lucaksen nukahdettua, kirjoitella tännekin laitta kuvia paikan päältä.


Loma, valkoinen hiekka ja shoppailu odottaa.

2 kommenttia:

  1. Ja meillä näyttäisi siltä, että uusi koti sieltä olisi löytynyt toukokuuksi ja syksyksi. Muttei varmaa vielä.... Olen niin innostunut<3
    Ja kuva taitaa olla Tampan International Plaza-ostarista, menkää ihmeessä! Ei ole vaikea löytää, ja vaikka kääntyisi vahingossa eri exitistä, niin seuraavastakin pääsee:) Navigaattoria kyllä suosittelen, ellei kännykästä löydy.

    Turvallista ja sujuvaa matkaa teille!!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun teilläkin on koti löytynyt! Eikä toukokuuhun ole enää pitkästikään. Mulla on puhelimessa hyvä navigaattori onneksi. Sillä suunnistetaan. Ja kuva on tosiaan International Plazasta.
    Saa nähä, miten uni tulee yöllä, kun aamulla lähtö.

    VastaaPoista