perjantai 19. huhtikuuta 2013

Nautitaan, nautitaan!

Eilinen torstai olikin ihana rantapäivä ilman suhteen. Ei ollut liian kuuma ja tuuli sopivasti, joten sekin viilensi.
Perinteisen aamukävelyn teimme 8th Avelle, jossa poikettiin mm. karkki- ja jäätelökaupassa. Olen nauttinut reissulla varmasti eniten näistä aamukävelyistä, jolloin ilma on ihanan lämpöinen. Aamukävelylläkin nähtiin paljon erilaisia, meille uusia/outoja elämiä. Pelikaaneja oli paljon kalakaupan edustalla. Tässä linkki youtube videoon samoilta kohdilta: http://www.youtube.com/watch?v=cqtHXDYSw6o


Stingray eli keihäsrausku. Voivat pistää noin 35 cm pitkällä myrkkypiikillä. Siitä aiheutuu jopa kahden kuukauden kipu jalkaan. Näitä siis ui tuolla rannalla aika paljonkin. Eli nämä on niitä, joita tuossa aiemmin yritin selvittää, mitä ovat.

Rannalla nähtiin delfíinikin uimassa, ensimmäistä kertaa elämässä. Samoin rannalla ui paljon leveitä, litteitä kaloja, joita en googlettamalla saa selville, mitä ne on. Osaisiko Sennie kertoa? Kysyin yhdeltä naiselta, mutta en muista enää muuta kuin, että taisi S-kirjaimella alkaa :)

Iltapäivällä suuntasimme taas shoppailemaan tuliaisia, joita kertyikin aikamoinen kasa. Ajelimme Brandonin Westfieldiin, joka olikin todella mukava paikka tehdä ostoksia. Lucaksen mielestä varmasti parasta oli valtava kaksi kerroksinen karuselli keskellä mall:a. Siinä pitikin käydä pyörimässä pari kertaa.
Harmi vain, kun mahavaivojen vuoksi, ei voida käydä kunnolla syömässä, joten tyydyttiin kanawrappeihin, jotka oli kyllä ihan hyviä.

Kävimme myös viereisessä Party City kaupassa, josta olisi löytynyt vaikka kuinka paljon shoppialtavaa esim. synttäreitä varten. Lucaksen ainut toive, jonka reissulla haluaisi, on Spiderman puku. Disney kaupoissa niitä ei ole nyt ollut ja Party Cityssäkään ei ollut kuin aivan liian isoja. Se taitaa jäädä koti-Suomeen ostettavaksi. No, saihan poika Disney kaupasta Spiderman-naamarin, jolla sitten "pelotteli" joka kaupassa myyjiä :)

Nyt aamupalan jälkeen aamukävelylle, todennäköisesti kuvailemaan näitä ihania taloja, joita täällä on. Tuossa naapurissakin olisi yksi "for Sale". Pitäisikö ostaa?

2 kommenttia:

  1. En tiedä mitä litteät kalat olivat, mutta pidän silmällä, jos nähtäis. Jos on piikki perässä, pitää varoa, ne ovat niitä stingray-kaloja, en tiedä suomeksi nimeä.. Kivulias, jos pistää.

    Ja juu, tulkaa takaisin ja ostakaa talo, me voidaan olla teidän vuokralaisia silloin kun te ette ole siellä :-D

    VastaaPoista
  2. Juuri noita stingraytä olivat. Eli suomeksi ilmeisesti keihäsrausku. Pistosta voi tulla jopa parin kuukauden kipu jalkaan.

    Tuohan olis Sennie hyvä ehdotus, rahat vain puuttuu :) Olishan siellä mukava asustella pitempikin aika! Haaveena on nyt päästä koko perheellä sinne seuraavaksi. Taloja jo kahtelin tänään samalta alueelta.

    VastaaPoista