perjantai 21. marraskuuta 2014

The Gardens Mall

Yksi ilta vierähti Gardens Mallissa. Kiersimme autolla ostaria ympäri etsien sisäänkäyntiä. Lopulta päätimme mennä sisään Saks Fift Avenuen kautta. Sisään astuessa tuli olo, että on vähän väärässä paikassa :) Ovella seisoi puku päällä hienoja myyjiä, parkkipaikalla seisoi mm. limusiini. Joku oli tullut sillä ostoksille. Tässä tavaratalossa käykin paikalliset rikkaat shoppailemassa.

Myös Saks Fift Avenuella oli jo joulua esillä.


Luikeimme kaupan läpi muualle ostoksille. Paljon löytyikin kivoja kauppoja ja ostoksia mm. Pandoralta! Tämä kauppakeskus oli kohteena nimenomaan Abercrombien takia. Sieltä löytyy teini-ikäisille ihan huippuja vaatteita! Ovat myös todella laadukkaita. Useammankaan vuoden käytön jälkeen, ei mitään kulumista näy vaatteissa. Suosittelen!

Samaisessa paikassa halusin myös vihdoin käydä myös Pottery Barn ja Pottery Barn Kids sisustusliikkeissä. Olen näitä ihaillut vuosien ajan netissä ja vihdoin pääsin myös liikkeisiin. Aivan ihania molemmat! Molemmissa liikkeissä oli jo keretty laittaa ihanasti joulua jo esiin. Liikkeillä on myös nettisivut, joilla voit käydä ihailemassa valikoimaa.

http://www.potterybarn.com/ Tästä linkistä pääset pääsivulle ja sieltä edelleen esim. lastensisustukseen.


Pottery Barn Kiddsin jouluinen sisäänkäynti.
 
Mm. Pandoralta löytyi ostettavaa.

Myös karkkikaupassa pistäydyttiin.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti