sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Tyylikäs West Palm Beach ja Diva Duck ajelulla

Yksi viimeisimpiä lomapäiviä käytettiin Diva Duck kiertoajeluun. Ennen sitä kiertelimme kuitenkin West Palm Beachin keskustaa. Se on erittäin tyylikäs, kaunis, siisti... En ole koskaan käynyt Ranskan Rivieralla, mutta silti minulle tulee mieleen tästä keskustasta esim. Nizza. Kauniita takorautaisia koristeellisia portaan ja parvekkeiden kaiteita, kauniita rakennuksia, koristeellisia pöytiä ja tuoleja kahviloissa jne. Yksi loistava juttu oli piano erään katoksen alla, jota sai kuka tahansa ohikulkija soitella muiden iloksi :) Kiertoajelu ei ollut suomalaiseen tapaan tylsä, jossa opas puhuu vakavana asioistaan ja turistit kuuntelevat hiljaa. Meno oli toinen Ameriikan maalla :) Opas vitsaili, pelleili, kyseli asiakkailta asioita jne. Ajelu oli hauska, sai nauraa, mutta kuuli myös kaikkea mielenkiintoista huumorilla maustettuna.
 
Matkalla West Palm Beachin keskustaan.

Cityplace, West Palm Beach

Luxus autoja oli pysäköitynä kadunlaitaan.

Lucas, Jessika ja Sofia toivomuslähteellä.




 
Diva Duck kiertoajelulla pääsi helposti tutustumaan West Palm Beachin rikkaiden alueisiin. Ensin ajeltiin keskustasta Royal Palm Wayta pitkin rikkaiden asutusalueelle. Tämän tien varrella oli hienoja, arvokkaita rakennuksia, joissa sijaitsi mm. eri pankkeja. Tätä tietä pitkin ajellaan luxusautoilla Saks Fifth Avenuelle ostoksille :) Tie oli erittäin kaunis. Pitkät palmut reunustivat sitä molemmin puolin sekä kaistojen keskellä. Arvokkaan näköinen katu!
Lopuksi polskahdimme veteen, jossa seilasimme ihan kuuluisuuksien asuntojen takapihojen vierestä. Talojen laitureissa oli isoja veneitä, osalla oli jopa oma vesipuisto pihalla. Palkatut työntekijät olivat hoitamassa puutarhoja pihoilla.
 
Diva Duck, kulkupeli, joka kulkee niin maalla kuin meressä.

Halukkaat saivat ostaa itselleen pientä korvausta vastaan ankannokan, johon pystyi matkan aikana puhallella.

Royal Park Bridge

 
Royal Palm Way. Kuva lainattu netistä.
 

 

Talot olivat isoja.

Puutarhoissa kasvoi kauniita kukkia. Näitä pihoja ei näe tien puolelta, koska korkeat, hyvin hoidetut aidat estävät näkymät tarkoituksella.

Celine Dionin talo!

Tässä talossa asuu arkkitehti, joka on voittanut useita palkintoja, mm. tästä talosta.


Veneet olivat vähän isompia kuin kotona :)

Osassa on omat helikopteritkin.

Toisella rannalla oli espanjalaistyylisiä entisöityjä taloja.


Cheesecake Factoryllä oli reissun paras ruoka!



Dulce de Leche juustokakkua, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti